Adressen

Op het tabblad ‘Adressen’ (op het Clubprofiel) kan je de postadressen toevoegen die voor jouw club relevant zijn. Je kan verschillende soorten adressen toevoegen:

• Hoofdadres: dit is het officiële hoofdadres van de club. Dit moet de club verplicht opgeven.
  • Correspondentieadres: indien jouw club voor correspondentie een ander adres hanteert dan het hoofdadres, dan kan je dit opgeven onder de noemer ‘Correspondentieadres’.
  • Verder kan je ook nog een ‘Bedrijfsadres’, een ‘kotadres’ & een ’tweede verblijf’ toevoegen, maar deze adressen worden in de praktijk nauwelijks gebruikt.
Qua communicatie zal Gymfed bij het versturen van brieven de volgende werkwijze hanteren:
  • Indien uw club een correspondentieadres heeft opgegeven, dan zullen de brieven naar dit adres gestuurd worden. Ook facturen worden naar dit adres gestuurd.
  • Indien uw club geen correspondentieadres heeft opgegeven, dan hanteert Gymfed het hoofdadres van de club.
Je kan een adres toevoegen door op de knop ‘+ Adres toevoegen’ te klikken. In het daaropvolgende formulier kies je eerst het type (zie hierboven). Vervolgens geef je in het veld ‘Zoek adres’ de gewenste straat in MET SPATIE!

Het systeem zal je een lijst geven met straten die matchen met de ingevoerde tekststring. Kies nu het gewenste adres uit de dropdownlijst. Voeg tenslotte nog het huisnummer & eventueel het busnummer in. Klik nu op ‘Opslaan’.