BELANGRIJK!

Een nieuw seizoen start telkens op 1 juli.
Indien het nieuwe seizoen (wordt later gecommuniceerd) geactiveerd wordt, heeft de club de mogelijkheid om een cluboverdracht uit te voeren en de groepsgegevens (zie: Groepen en trainingen) in orde te stellen vóór de ledenoverdracht. Achteraf is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Dus vanaf die dag kunnen er in principe correct leden overgedragen worden. De overdracht kan ook steeds in verschillende keren gebeuren.

Voor de clubs die werken met het ‘Online inschrijven’ is het belangrijk dat de ‘Clubinstellingen inschrijvingen’ (onder rubriek ‘Clubs’) worden aangepast naar het nieuwe seizoen. 

Controleer of de seizoenen van de overdracht correct staan. 

Filteren kan op ‘naam’, ‘discipline’ en ‘Groep’. De filtergroep kan interessant zijn bij het overdragen van voltallige groepen (vb. competitie). 

De vakjes L.F. (Lid federatie), Lic. (Licentie) en V.W. (Verhoogde Waarborg) kunt u eenvoudig aanvinken of het lid in kwestie doorgegeven moet worden als ‘Lid Federatie’, een wedstrijdlicentie of een extra verzekering ‘Verhoogde Waarborg’ wenst.


Aanpassing van de trainingsgroep is mogelijk door te klikken op de grijze balk die oplicht als je er met de cursor overgaat.

Via ‘Groep toevoegen’ kan je de gewenste groep (trainingsgroepen, bestuur, medewerkers,…) toevoegen voor het nieuwe seizoen.
De trainingsgroepen die in een rode kleur worden weergegeven zijn de groepen waar het lid vorig seizoen aan gekoppeld was en nu niet meer in de lijst wordt opgenomen. Ook hier heb je de mogelijkheid om ‘Extra Type Bedragen’ (kortingen) individueel toe te kennen.

Bij aanpassing verschijnt rechts van het lid een ‘sleuteltje’ met de vermelding: “Aan deze rij werden wijzigingen gedaan’.


Je kan een selectie van de leden (een voor een of allemaal) overdragen door links de vinkjes aan te klikken en te bevestigen via ‘Selectie overdragen’.