Belangrijk! De algemene bedragen liggen vast als de eerste inschrijving gebeurd is en kunnen niet meer aangepast worden!

  • Lidbedrag: dit is het basisbedrag dat aan elk lid eenmalig wordt aangerekend.
    Indien er geen algemeen lidbedrag wordt aangerekend, dient hier € 0 te worden ingevoerd.
  • Licentiebedrag: dit is het bedrag dat de club aan een lid aanrekent voor het hebben van een licentie. Dit is niet noodzakelijk het bedrag dat de federatie aan de club aanrekent per licentie. Indien geen licentie wordt aangerekend (bv. omdat u de licentiekost reeds opneemt in de kost van de trainingsgroep), dient hier € 0 te worden ingevoerd.
  • Verhoogde waarborg: dit is het bedrag dat de club aan een lid aanrekent voor de verhoogde verzekeringswaarborg. Dit is niet noodzakelijk het bedrag dat de federatie aan de club aanrekent per verhoogde waarborg. Indien geen apart bedrag voor de verhoogde waarborg wordt aangerekend, dient hier € 0 te worden ingevoerd.

Indien de club de online inschrijvingsmodule van Gymfed gebuikt, kan ze de keuze maken om dit vak online te tonen.

Op deze bedragen (lidgeld, licentie & verhoogde waarborg) zijn géén kortingen van toepassing (gezinskorting, startdatum, groepintervallen) aangezien deze bedragen pas toegevoegd worden in stap 3 van de lidgeldberekening.