Voor de rapporten en lijsten gebruiken we de tool Power BI. Op deze pagina kan je links bovenaan kiezen uit ‘Club dashboard’ met interessante info over de clubwerking. Via de rapporten met ‘(export)’ kan je verschillende lijsten downloaden.

Onderaan de pagina kan je bij het ‘Clubdashboard’ data en grafieken terugvinden zoals vb. opleidingsgraad trainers, drop-outcijfers,…

Bij de ‘Club export’ kan je kiezen uit volgende lijsten:

Je vindt er volgende lijsten die je kan downloaden als excel-file:

• Trainers (export): Trainers, Trainingen, Opleidingen, Diploma’s
  • Algemeen club (export): Bestuur, Drop-out, Drop-out met Groep, Trainingen, Juryleden
  • Leden opvolging (export): Inschrijvingen, Licenties, Groepen, Lidgelden, LidgeldenMetGroep, Nieuwe leden, Drop-out, Drop-out met Groep, Vrije clubvelden
  • Wedstrijden (export): Resultaten wedstrijden, Juryleden

BELANGRIJK:
  • De rubriek ‘rapporten’ wordt nog verder uitgebreid met vb. resultaten van gymnasten per discipline en over verschillende seizoenen. Zijn er speciale verzoeken? Meld ze via leden@gymfed.be, we bekijken wat mogelijk is!
  • De service van de rapporten is beschikbaar tussen 7 en 24 uur! (dus niet in de nacht!)
  • De data in de rapporten is NIET live! Elke 2 uur is een update van de lijsten voorzien!

Export van de lijsten

Om een lijst te exporteren naar excel klik je met je muis op de lijst.
Rechtsboven komen “…” (3 puntjes) tevoorschijn.
Klik op ‘gegevens exporteren’ voor het downloaden van de Excellijst.

—>

Opgelet!

In de lijst ‘Inschrijvingen’ wordt ook het veld ‘Opmerking’ (onderaan het lidprofiel) meegenomen in de export. Dit veld is gelinkt aan het lid en is niet seizoensgebonden. Indien het lid stopt bij de club en inschrijft in een andere club, wordt de info van dit veld meegenomen in het lidprofiel!