Dashboard?

Het dashboard is het startscherm van de Clubapp. Dit scherm zal je snel en eenvoudig naar de gewenste pagina of applicatie leiden. Via het IDP-inlogsysteem ben je onmiddellijk ingelogd in de verschillende applicaties (Q4Gym, Trainers App, …) van Gymfed.

We geven hier ook een paar belangrijke cijfers mee (zoals: de nog goed te keuren leden voor het online inschrijven, het aantal mutualiteitsattesten dat dient verstuurd te worden, het totaal aantal leden van de club en het aantal ongevallen waar nog een dossier van open staat).